Alte produse din poliuretan

1. Piese poliuretan balastiere

Cheder

Pentru a asigura prevenirea uzurii premature a sitelor de poliuretan se foloseste cheder din poliuretan. Chederul din poliuretan are o durata de viata mult mai indelungata fata de chederul din cauciuc si poate fi livrat fie la dimensiunile standard fie dupa specificatia clientului

Lame și scrapere

Avantajele lamelor : rezistență mare la abraziune, rezistență mecanică mare pentru toate tipurile de suprafețe, duritate de până la 90 Sh A, rezistență la temperaturi scăzute, chiar la – 40 °C.

O altă categorie de produse pe care le puteți comanda la noi sunt capacele de perii sau difuzoare sau alte elemente în pericol de abraziune sau lovire. Produsele noastre pot fi furnizate atât ca foi tăiate sau în bucăți a căror dimensiune este reglementata de cerințele tehnice.

Hidrociclon

Producem hidrocicloane utilizate la grupurile pentru recuperarea nisipului.

Blindaje

Placile de poliuretan pline sau blindajele se folosesc in spatii supuse uzurii extreme. Se monteaza la locul de impact al balastrului pe site, sau pe lateralul ciurului si interiorul benelor basculantelor pentru a proteja de uzura prematura acele spatii. Datorita proprietatilor poliuretanului antiabraziv si anti-lipire se folosesc pe interiorul basculantelor cand se transporta pamant sau balastru lutos ce are tendinta de a se lipi de peretii basculantelor.

Role

Pentru a proteja rolele acestea se acopera cu un strat de poliuretan, marindu-le astfel durata de viata si prevenind uzura prematura

Roata desecătoare

Avantajul sitelor din poliuretan folosite la rotile descatoare este dat de faptul ca poliuretanul este flexibil si astfel probabilitatea de infundare a sitelor este mult mai redusa. Acest lucru combinat cu rezistenta la abraziune foarte ridicata duc la o cerere ridicata pentru acest tip de produse.


2. Piese poliuretan tehnice

Roți

Rotile acoperite cu poliuretan au o durata de viata

Bucși

 


3. Matrițe


4. Turnare poliuretan după specificațiile clientului

Piese speciale

Orice piesa ce poate fi turnata si necesita rezistenta extrema la abraziune poate fi produsa de firma noastra.